Blogg

23. jun, 2018

Snön låg kvar nästan till april. Bistånd Östeuropa hade sitt årsmöte den 8 april och IngBritt kom som vanligt och hälsade på. Vårblommorna börjar titta upp . Bilen krånglade och det var en fjäder som var av. Fick det bytt men ändå missljud  kvar... Den 27 var jag på begravning  i Kisa då både Eva och hennes sonhustru Birgitta hade gått bort med bara en dryg veckas mellanrum. Den 29 hade B.Ö. sin vårfest på dagcenter. Värmen börjar komma efter en lång kall vår

 

23. jun, 2018

I början på mars kom det en hel del snö. Sent i år. SNI hade sin årliga konferens i Uppsala den 19-20 mars. Diskussioner, men vi hann även med ett besök på 60-plusmässan som pågick just då. Vi hann även med en runda för att bese kyrkan bl.a. Planeringsmöte i Bistånd Östeuropa hemma hos Yngvar den 24. Långfredagen bjuden till Stina o Holger, trevligt som vanligt.

23. feb, 2018

Långt mellan inläggen nu, men det händer inte så mycket på vintern. Snön kom sent i år, men den kom för att stanna ändå. Lagom mycket också. Men på slutet några kalla nätter så det har gått åt mycket Pellets.

Den 4 januari körde Michael på en stolpe och fick en spricka i hälen. Gipsad i 8 veckor. Han har klarat det bra. Micke fyllde år också, och hade en fest på servicehuset för kompisar och några till. Han har viisst kommit på att det är rätt kul att fira. Bättre sent än aldrig :-D

Möten och andra aktiviteter börjar komma igång igen efter juluppehåll. Ett par pratmöten har vi klarat, dels hos Stina K. och dels på Händelöp. Årsmöte på SPF och före det var "Elvis" Erling Lundberg inbjuden. Mycket uppskattat som vanligt.

Årsredovisningen var jag klar med redan i mitten av februari, så tidigt har jag aldrig haft det klart förr. Lite påbackning fick jag i vanlig ordning, de kommer ju med nya grejer varje år, men det tror jag fixar sig.

Verksamhetsberättelsen har jag gjort klar. Allt som tar lite tid har jag nog fixat. Skönt när det är gjort.

Bilen har strulat lite och jag lämnade in den, de kunde inte se vad som var fel utan jag skulle köra med den så fick jag se om det hände något mer. den tappade fart när jag åkte hem från Linköping och gick inte i mer än högst 70. Nu vet jag ju att jag skulle startat om så hade problemet försvunnit, tillfälligt , men i alla fall. Bilkunskaperna är det ju inte så mycket bevänt med för min del. Numera kan ju ingen annan fixa heller.

23. dec, 2017

Det har varit mycket nu sista månaderna på året. Först tapetserade jag om vardagsrummet. Rensning av trädgården det som var kvar. Lite snö i början av nov, den försvann snabbt. Nyhetsbrevet skulle fixas och skickas ut.Torparbesök i samband med försenad födelsedagsmiddag i samband med det.

 Teater "LIket rör sig" Våra duktiga teateramatörer som gjorde en rad föreställninga. Julmarknad i affären och allt som är runtomkring den. Den 29 nov hade jag lilla julafton här hemma, 7 personer.  Den 30 kom Elisabet och stannade till den 3 dec. Kerstin och jag var på konsert med Christina von Kern i Gunnebo den 10 dec. Tomtarna fick komma fram tidigt i år, eftersom jag har haft mycket besök här. Den 17 hade jag styrelsemöte här hémma med 7 personer och julmat. Den 19 bjöd jag hem Stina som jag brukar göra, i år fick hon äta rester från söndagen. den 21 kom Micke hem efter att det stulat med hemresa o sånt. men fam. Käll kunde komma på sen em och Micke stannade kvar två timmar längre. Även här 7 personer på mat. Så denna sista del av året har jag haft många besök här.

14. okt, 2017

Första veckan i oktober åkte jag till IngBritt i Grästorp. En anledning var att få se den fantastiskt fina ljusfestivalen vid Nossan. 10-årsjubileum i år. Vi besökte Vänersborg och den fina Skracklanparken. På hemväg blev det också ett besök hon Ewa i Norrahammar.

Den 10 firade vi av Holger som snart fyller 90 år med en överraskningsfest hemma hos Gun G. Mycket uppskattat.