2018

23. feb, 2018

Långt mellan inläggen nu, men det händer inte så mycket på vintern. Snön kom sent i år, men den kom för att stanna ändå. Lagom mycket också. Men på slutet några kalla nätter så det har gått åt mycket Pellets.

Den 4 januari körde Michael på en stolpe och fick en spricka i hälen. Gipsad i 8 veckor. Han har klarat det bra. Micke fyllde år också, och hade en fest på servicehuset för kompisar och några till. Han har viisst kommit på att det är rätt kul att fira. Bättre sent än aldrig :-D

Möten och andra aktiviteter börjar komma igång igen efter juluppehåll. Ett par pratmöten har vi klarat, dels hos Stina K. och dels på Händelöp. Årsmöte på SPF och före det var "Elvis" Erling Lundberg inbjuden. Mycket uppskattat som vanligt.

Årsredovisningen var jag klar med redan i mitten av februari, så tidigt har jag aldrig haft det klart förr. Lite påbackning fick jag i vanlig ordning, de kommer ju med nya grejer varje år, men det tror jag fixar sig.

Verksamhetsberättelsen har jag gjort klar. Allt som tar lite tid har jag nog fixat. Skönt när det är gjort.

Bilen har strulat lite och jag lämnade in den, de kunde inte se vad som var fel utan jag skulle köra med den så fick jag se om det hände något mer. den tappade fart när jag åkte hem från Linköping och gick inte i mer än högst 70. Nu vet jag ju att jag skulle startat om så hade problemet försvunnit, tillfälligt , men i alla fall. Bilkunskaperna är det ju inte så mycket bevänt med för min del. Numera kan ju ingen annan fixa heller.

23. dec, 2017

Det har varit mycket nu sista månaderna på året. Först tapetserade jag om vardagsrummet. Rensning av trädgården det som var kvar. Lite snö i början av nov, den försvann snabbt. Nyhetsbrevet skulle fixas och skickas ut.Torparbesök i samband med försenad födelsedagsmiddag i samband med det.

 Teater "LIket rör sig" Våra duktiga teateramatörer som gjorde en rad föreställninga. Julmarknad i affären och allt som är runtomkring den. Den 29 nov hade jag lilla julafton här hemma, 7 personer.  Den 30 kom Elisabet och stannade till den 3 dec. Kerstin och jag var på konsert med Christina von Kern i Gunnebo den 10 dec. Tomtarna fick komma fram tidigt i år, eftersom jag har haft mycket besök här. Den 17 hade jag styrelsemöte här hémma med 7 personer och julmat. Den 19 bjöd jag hem Stina som jag brukar göra, i år fick hon äta rester från söndagen. den 21 kom Micke hem efter att det stulat med hemresa o sånt. men fam. Käll kunde komma på sen em och Micke stannade kvar två timmar längre. Även här 7 personer på mat. Så denna sista del av året har jag haft många besök här.

14. okt, 2017

Första veckan i oktober åkte jag till IngBritt i Grästorp. En anledning var att få se den fantastiskt fina ljusfestivalen vid Nossan. 10-årsjubileum i år. Vi besökte Vänersborg och den fina Skracklanparken. På hemväg blev det också ett besök hon Ewa i Norrahammar.

Den 10 firade vi av Holger som snart fyller 90 år med en överraskningsfest hemma hos Gun G. Mycket uppskattat.

14. okt, 2017

September har kommit och alla aktiviteter börjar också. Styrelsemöten, tjejträffar, kräftskiva hos Karin. Länge sedan jag åt kräftor senast. Svampsäsongen här och det finns mycket svamp i skogarna. Hittade en del på mitt ställe i Hummelstad. Lingonplockning blev det en dag också tillsammans med Ulla. Mycket trädgård och rensning. Garagestädning, för att jag ska kunna få in mina växter där så småningom .Christian var på besök och även Christina, Ida med barnen.

14. okt, 2017

Har glömt skriva i min blogg här, så nu får det bli sammandrag . Den 2 augusti tog Kerstin och jag färjan till Visby och var där hela dagen. En jättefin dag på en fin ö. Det var vårt sätt att fira våra födelsedagar i år.

Fönstermålning inomhus har det stått på programmet och det är väl nästan färdigt. Efter torkan i juli så har det regnat en hel del så det beror på vädret vad som blivit gjort. Mina besök hos S. försöker jag hålla en gång i veckan så hon får hjälp med räkningar och annat hon inte klarar längre.