11. jul, 2016

Den 5 juli

Min f.d. jobbarkompis, Kerstin och jag brukar fira varandras födelsedagar genom att göra något tillsammans. Hon fyller i februari och jag i juni. I år åkte vi på turné i kommunens norra delar. Loftahammar och Flatvarp. Vi fikade med våffla vid Bjursundsbron . Man kommer ihåg när det gick en färja här innan bron var byggd. Vilken tid det tog när man skulle åka över. Vi fortsatte till Flatvarp, där ute är bara såå fint! Vi gick omkring en bra stund där och bara njöt av utsikten.

Så ville vi upptäcka mer, vi hittade en liten smal väg in i skogen, trodde vi skulle komma ut till havet någon annanstans, men så blev det ju inte. Vägen tog slut mitt framför en gård med flera hus.  

Vi fortsatte samma väg tillbaka och stannade vid Lofta kyrka, skulle bese den tänkte vi, men det var låst.

Nästa anhalt blev Gamleby. Ett par loppisar blev det där. Så kontaktade vi en bekant där i närheten och var där och blev bjudna på fika och prat. En liten extra tur via Unos park och omgivningarna där. Därefter åkte vi hem. Åkte kl 11.00 och kom hen 17.30! En jättehärlig dag var det. Vi beslutade göra något liknande nästa år igen.👍