23. feb, 2018

Januari - februari

Långt mellan inläggen nu, men det händer inte så mycket på vintern. Snön kom sent i år, men den kom för att stanna ändå. Lagom mycket också. Men på slutet några kalla nätter så det har gått åt mycket Pellets.

Den 4 januari körde Michael på en stolpe och fick en spricka i hälen. Gipsad i 8 veckor. Han har klarat det bra. Micke fyllde år också, och hade en fest på servicehuset för kompisar och några till. Han har viisst kommit på att det är rätt kul att fira. Bättre sent än aldrig :-D

Möten och andra aktiviteter börjar komma igång igen efter juluppehåll. Ett par pratmöten har vi klarat, dels hos Stina K. och dels på Händelöp. Årsmöte på SPF och före det var "Elvis" Erling Lundberg inbjuden. Mycket uppskattat som vanligt.

Årsredovisningen var jag klar med redan i mitten av februari, så tidigt har jag aldrig haft det klart förr. Lite påbackning fick jag i vanlig ordning, de kommer ju med nya grejer varje år, men det tror jag fixar sig.

Verksamhetsberättelsen har jag gjort klar. Allt som tar lite tid har jag nog fixat. Skönt när det är gjort.

Bilen har strulat lite och jag lämnade in den, de kunde inte se vad som var fel utan jag skulle köra med den så fick jag se om det hände något mer. den tappade fart när jag åkte hem från Linköping och gick inte i mer än högst 70. Nu vet jag ju att jag skulle startat om så hade problemet försvunnit, tillfälligt , men i alla fall. Bilkunskaperna är det ju inte så mycket bevänt med för min del. Numera kan ju ingen annan fixa heller.