Blogg

14. okt, 2017

Första veckan i oktober åkte jag till IngBritt i Grästorp. En anledning var att få se den fantastiskt fina ljusfestivalen vid Nossan. 10-årsjubileum i år. Vi besökte Vänersborg och den fina Skracklanparken. På hemväg blev det också ett besök hon Ewa i Norrahammar.

Den 10 firade vi av Holger som snart fyller 90 år med en överraskningsfest hemma hos Gun G. Mycket uppskattat.

14. okt, 2017

September har kommit och alla aktiviteter börjar också. Styrelsemöten, tjejträffar, kräftskiva hos Karin. Länge sedan jag åt kräftor senast. Svampsäsongen här och det finns mycket svamp i skogarna. Hittade en del på mitt ställe i Hummelstad. Lingonplockning blev det en dag också tillsammans med Ulla. Mycket trädgård och rensning. Garagestädning, för att jag ska kunna få in mina växter där så småningom .Christian var på besök och även Christina, Ida med barnen.

14. okt, 2017

Har glömt skriva i min blogg här, så nu får det bli sammandrag . Den 2 augusti tog Kerstin och jag färjan till Visby och var där hela dagen. En jättefin dag på en fin ö. Det var vårt sätt att fira våra födelsedagar i år.

Fönstermålning inomhus har det stått på programmet och det är väl nästan färdigt. Efter torkan i juli så har det regnat en hel del så det beror på vädret vad som blivit gjort. Mina besök hos S. försöker jag hålla en gång i veckan så hon får hjälp med räkningar och annat hon inte klarar längre.

3. aug, 2017

Juli månad har väl inte varit någon höjdare precis, några varma dagar har det ändå varit. Mycket lite regn och allt har torkat bort mellan varven. men så kommer det en tregnskur och allt piggnar till ett tag.

I början på månaden var jag bjuden på lunch av torparna på Gertrudsvik. Ett firande efter min födelsedag.

Besök i Kisa hos min kusin eva. Hon har piggnat till igen efter att ha varit sjuk i bl.a. lunginflammation.

Micke var hemma v. 29 denna gång med Helene och Christer som assistenter. Vi var och såg på Hasselörodden . När kanalsimmet var så gick jag både fram och tillbaka till Gränsö. Drygt en mil. Skärgårdsdagen på Händelöp kunde jag vara med om i år, p.g.a. att Micke kom hem senare än vanligt.

Inger och Ingemar kom på besök i mitten av månaden med övernattning. IngBritt och jag var också i Härnösand hos Carin några dagar. Mycket strul med hemresan med tåg, men hem kom vi till slut.

30. jun, 2017

Juni månad har varit både värme och kyla. Regn som kan kallas regn kom först den 30 juni, ca 50 mm.

Mycket ogräsrensning, för det slutar inte växa trots torka. Jobb med att packa i lokalen har Kerstin och jag haft, en dag i veckan (några timmar) Min kompis S. får besök en gång i veckan då hon behöver någon som ser över räkningar m.m. Styrelsemöte hos Christina i hennes sommarstuga en bra bit in i skogen utanför Gamleby. Fantastiskt ställe som de själva byggt. Fin plats vid en liten sjö (bild)

Midsommar firades även i år på Händelöp. Vädret var fint ända till kl 20.30 då började det regna lite, men vi satt i tält så det gick ingen nöd på oss. Fyllt år har jag gjort, det gör jag ju varje år förstås, men åren börjar gå så fort, vill ju hänga med några år till. Men jag mår bra så det ska vi väl hoppas på.